Als uw hond met mij meegaat…

Naamloos-123

Voordat uw hond met mij meegaat, kom ik langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we alles bespreken over uw hond, mijn werkwijze en uw wensen.

Het is belangrijk dat ik vooraf informatie krijg, zodat ik kan zorgen dat de eerste wandeling van uw hond al meteen prettig verloopt.

Als we een datum voor de eerste wandeling hebben vastgesteld, neem ik een huissleutel in ontvangst. Uiteraard ga ik zorgvuldig met uw sleutels om. Huissleutels bewaar ik zonder adreslabel eraan. Uw huis sluit ik natuurlijk ook altijd netjes af.

Uw hond vervoer ik in een speciaal voor honden ingerichte bus. Mijn bus beschikt over twee ventilatoren, een mechanische en een elektrische, zodat uw hond te allen tijde de beschikking heeft over frisse lucht. De bus is zo ingedeeld dat de kleinere hondjes apart zitten van de grotere.

Zeker de eerste wandelingen kijk ik heel goed naar het gedrag van uw hond. Niet elke hond is geschikt om de eerste wandeling los te lopen. Uw hond moet eerst leren dat hij/zij mij kan vertrouwen en bij de roedel moet blijven. Door goed te kijken naar uw hond kan ik zien wanneer uw hond klaar is om los te lopen.

Als uw hond nog te jong is om een heel uur te lopen dan houd ik daar uiteraard rekening mee. Bijvoorbeeld door uw hond stukken te dragen, aangelijnd te laten lopen en zo nodig in een buggy te zetten.

De wandeltijden zijn:

Maandag tot en met vrijdag Ochtend 10:00 uur
Middag 12:30 uur

De wandelingen duren ongeveer een uur.

 

5