Vlees

Naamloos-123

Vanaf nu kunt u ook  hondenvoer van uitstekende kwaliteit bij mij bestellen. 

 

 

Honden zijn van nature carnivoren. “Huntershome Hondenvoer” is speciaal ontwikkeld voor de behoefte van een hond.

De volgende varianten van Huntershome Hondenvoer zijn bij mij te bestellen:

Paard 100% € 3,75
Lamsvlees 100% € 3,50
Geit 100% € 3,50
Rund/kip/eend/konijn/vis/lam € 3,50
Kip/zalm/pens € 3,50
Deze prijzen zijn per kilo.

Wanneer u meer dan tien kilo bestelt, bezorg ik het vlees gratis bij u thuis. Dit geldt voor de regio Arnhem-Noord. Voor de overige regio’s kan dit in overleg. Voor meer informatie hierover kunt u contact met mij opnemen. 
Voor klanten van de uitlaatservice bezorg ik ook onder de tien kilo gratis thuis. Dat is heel handig natuurlijk, dan heeft u geen grote vriezer nodig.

Ik krijg vaak de vraag wat mijn honden voor voer krijgen. Mijn honden zien er gezond uit en hebben een glimmende vacht. Mijn honden gaf ik altijd brokken, totdat een van mijn honden gezondheidsklachten kreeg. Ik ben mij gaan verdiepen in de uitgebreide wereld van hondenvoer. Daardoor ben ik overgestapt naar Kant-en-Klaar Vlees (KVV). Dit is gemalen vlees dat mijn honden met enorm veel smaak eten. De gezondheidsklachten van mijn hond verdwenen als sneeuw voor de zon en ook mijn andere honden zagen er nog beter uit dan daarvoor. De hoeveelheid ontlasting werd met meer dan 50% verminderd. Omdat er geen zout toegevoegd wordt bij het vlees, bleef de waterbak ook vol. Ze hebben veel minder last van tandsteen, hun bespiering werd maximaal en hun conditie werd nóg beter. 

Toen ben ik verder gaan speuren om uit te zoeken wat het beste merk KVV is volgens mijn honden. “Dankzij” een hele heftige voedselallergie van een van mijn honden heb ik hiervoor een goede graadmeter en ik ben uitgekomen op Huntershome Hondenvoer. Mijn honden vinden het ontzettend lekker en zien er hartstikke gezond uit. 

1