Overige diensten

Naast de hondenuitlaatservice bied ik ook nog andere diensten:Naamloos-123

 

  • Privétraining 

Niet iedereen heeft zin en/of tijd om naar een hondenschool te gaan. Ik kan bij u thuis komen om in en om het huis te trainen. Dit kan dus al voor puppytraining tot en met trainen van honden met probleemgedrag. Een training duurt een uur en kost €20,-.

  • Oppas voor overige huisdieren tijdens uw vakantie

Voor veel dieren levert het stress op om uit huis geplaatst te worden tijdens vakanties. Ik kan elke dag één of twee keer bij u thuis langskomen om voor uw dieren te zorgen. Ik geef ze aandacht, eten, elke dag schoon water en verschoon de hokken /kattenbak.(Natuurlijk leeg ik desgewenst ook de brievenbus.)

Per dag vraag ik €9,- met een maximum van ongeveer twintig minuten.

  • Opvang honden bij mij thuis

Als uw hond goed overweg kan met mijn katten is er ook nog de mogelijkheid om uw hond bij mij te laten logeren. Ideaal voor vakanties en weekendjes weg of eventueel zelfs voor een dag. Uw hond leeft dan gewoon bij mij in huis en wordt net zo goed behandeld als mijn eigen honden. Uiteraard wandelt uw hond dan ook alle wandelingen met mij mee. Zo kunt u met een gerust hart weg terwijl uw hond zich uitstekend vermaakt.

  • Verkoop en levering van vlees

Honden zijn van nature carnivoren. “Huntershome Hondenvoer” is speciaal ontwikkeld voor de behoefte van een hond en is bij mij te bestellen. Voor meer informatie, klikt u hier.

  • Bemiddeling in het vinden van een geschikte hond voor u

Bent u op zoek naar een (nieuw) maatje, dan kunt u mij altijd bellen of e-mailen. Ik krijg met regelmaat een herplaatser aangeboden dus wellicht weet ik voor u een passende hond.

4